Date/Time
Date(s) - 04/11/2018
15:00 - 16:30

Location
Nasrudin Verteltheater

Categories


Volg de Olifant
Een verhaal over de magie van liefde en hoop door Frans de Vette & Gottfrid van Eck.
Een jongen vol met vragen, Peter Duchenne, gaat op zoek naar zijn dood gewaande zusje Adele. Op een dag bezoekt hij een waarzegster en vertelt over zijn grote verlangen. Hij krijgt een onbegrijpelijk antwoord: ‘Volg de olifant!’

Dan begint zijn lange zoektocht vol wonderbaarlijke gebeurtenissen. Peter ontmoet een goochelaar die boven zichzelf uitstijgt en een olifant die door het dak van een theater valt. Maar ook een vriendelijke politieman met een enorme snor die telkens vragen stelt die zijn vrouw niet meer wil horen. Hoe kunnen zij de jongen verder helpen? Liefde en hoop houden hem onderweg op de been.

Frans de Vette en Gottfrid van Eck zijn zeer ervaren vertellers die allebei hun sporen in de vertelkunst ruimschoots verdiend hebben. Na hun eerdere samenwerkingsproject ‘Als de dood…’ (2006) besloten ze opnieuw de handen ineen te slaan. Gottfrid zal tijdens deze vertelvoorstelling ook muziek maken. 

Deze voorstelling is een vrije bewerking van het boek: “The magician’s elephant” (2009) van de Amerikaanse schrijfster Kate DiCamillo. 

Wanneer:
Zondag 4 November, 15:00
Voor wie:
Jong en oud, vanaf 8 jaar.
Duur: 70 minuten
Entree 15€
Zaal open om 14:30
Reserveren via info@nasrudinverteltheater.nl